subota, 10. listopada 2009.

Goat video




Broj komentara: 7:

  1. Odlično, nadam se uskoro i nekim fotkama s jedrenja i pokojem preletu, a svakako i posjeti našoj livadi ne bi li se malo pošlepali i sa betonke. Mislim da bi mnoštvo zainteresiranih došlo vidjet ljepojku ;-)
    Pozdrav, Kruger.

    OdgovoriIzbriši
  2. Toooo dečki ! Gdje mogu dobiti i od koga više informacija ?! Pozdrav iz Osijeka !
    Ivan Moro-Morelli
    www.etosijek.hr

    OdgovoriIzbriši
  3. koja je nosivost u kg? Da li se nacrti mogu proporcionalno povećavati radi veće nosivosti?

    OdgovoriIzbriši
  4. Gledam ovaj model ultralake jedrilice već mjesecima. Gdje ste našli sav potreban materijal. Jel stvarno istina da ga se može u garaži napraviti ili ste ipak morali posjetiti tokare ili Đuru Đakovića? Al za projekt vam svaka čast, prvi koraci su započeli u samostalnom odljepljivanju od zemlje i u ovoj državi, svakim danom sve bolje....

    OdgovoriIzbriši
  5. pozdrav svima od probnog pilota,i hvala na čestitkama.
    Za sve zainteresirane :
    svi nacrti ,(ustvari skice sa mjerama jer se Mike ograđuje od bilo kakve odgovornosti za gradnju)su dostupni na Homepages Mikesandlin i mogu se jednostavno skinuti.
    Dural cijevi zrakoplovne kvalitete smo kupili još prije 3 godine u Mostaru (gradili su Gazele ,Jastrebove i Galebove za bivšu JNA) i koliko znam više ga nema.
    U garaži je stvarno rađen i bilo je malo strojne obrade,pretežno na graverskoj glodalici za izrezivanje pločica i raznih spojeva.
    Nosivost nismo testirali ali oko 90kg bi bilo granica

    OdgovoriIzbriši
  6. Svaka čast na gradnji i što ste izgurali do kraja.Snimke s letenja su fenomenalne!Pogotovo sa kamerom na jedrilici ;). Gledao sam dosta clipova sa goat-om i uglavnom ih ušarene,ali ovako čista bijela mi je najlijepša koju sam vidio.Nadam se da ju uskoro vidim uživo.Palac Gore!
    Lijep pozdrav!
    Krešimir Č.

    OdgovoriIzbriši
  7. Beautiful glider! Exellcent fairing and belly hook design.

    OdgovoriIzbriši